APARATI ZA SOFT SLADOLED

IceCom ugostiteljska oprema

Soft sladoled ili sladoled na točenje ili Sundae, kako ga još nazivaju, veoma je popularan u celom svetu. Jedan od razloga te popularnosti je i taj što se uvek konzumira svež, onog trenutka kada je napravljen, na temperaturi idealnoj za konzumaciju. Idealno se slaže sa čokoladnim i voćnim prelivima, voćem, smarties bombonicama i ostalim mnogobrojnim atraktivnim proizvodima konditorskih industrija. Veliki je izbor kombinacija. Na kraju, da bi taj sladoled bio kvalitetan mora sirovina biti kvalitetna, pripremljena na odgovarajući način i da aparat koji pravi sladoled bude kvalitetan i ispravan.

Kako tu popularnost možete pretvoriti u stabilan prihod u svom poslovanju?

Činjenica je da za uspešno poslovanje nije dovoljna samo mašina, potrebna je volja, znanje, ljubav prema poslu. Aparat za sladoled je jedan od osnovnih preduslova i mora biti pravilno dimenzionisan – prema Vašim proizvodima i prema Vašem očekivanom obimu posla. Drugi preduslov je kvalitetna sirovina, pravilno izbalansirana i namenjena aparatima za sladoled na točenje, koja može apsorbovati vazduh u sebe a ne narušiti strukturu proizvoda. Kvalitetan toping kao kruna proizvoda koji dajete Vašem kupcu. Atraktivna ambalaža koja privlači pažnju. Sve su to preduslovi za dobar proizvod i dobru pripremu posla. Posebno je važno da proizvod prilagodite svom okruženju, da ga pravilno predstavite i prikažete na tržištu.

IceCom će biti Vaš pouzdan partner na putu od ideje do realizacije. Od izbora aprata, sirovina i topinga, predloga adekvatnog serviranja u odgovarajućoj čaši ili kornetu, do ideja za predstavljanje proizvoda na tržištu.

Naš stručni tim predložiće Vam odgovarajući Taylor aparat, instalirati ga, obučiti osoblje za rukovanje i obezbediti održavanje za uspešan rad tokom godina! Taylor aparati, izbor mnogih uspešnih svetskih lanaca, poput McDonald’s-a, KFC-a, DQ-a, Burger King-a, su pouzdana i visoko profitabilna investicija.

Soft sladoled je poslastica za čije konzumiranje nije rezervisano samo leto. Sladoled na točenje je poslastica u kojoj se uživa tokom cele godine.